Att börja på nytt

Här kommer vi framöver att blogga om våra projekt, inredning och annat som inspirerar oss. Vår intention är givetvis att även ni skall låta er inspireras och det hoppas vi verkligen att ni gör.
 
Vi har bytt plattform och tar inte med oss historiken från den gamla. Dels för att det var en del tekniska utmaningar men även för att vi känner att vi vill starta på nytt. Det här är en förlängning av vårt Instagramkonto ”thenorrmans” som utöver bilder även skall förmedla vår passion i ord. Vad kan gå fel? 

Vi börjar inte bara på nytt vad gäller blogg, vi börjar också på nytt vad gäller renoveringsprojket. Ni som följt oss ett tag vet att vi är inne på vår femte gemensamma totalrenovering på 6 år. I maj köpte vi vårt första hus och i samband med det ska ni få följa med lite mer vad gäller själva renoveringen därför bloggar vi här. Huset är ett litet hus från 1887, det ligger på Strandvejen mellan Köpenhamn och Helsingör vilket varit en drömlokalisation för oss under alla år. Huset behöver mycket kärlek och framförallt behöver det byggas om så att det blir mer funktionellt. Idag finns det bara en liten toalett på ovanvåningen, inget gästrum eller arbetsrum, ett litet kök och en dusch som är oerhört märkligt byggd. Vi ska starta med att förändra huset som står där idag invändigt sen har vi sökt om att få bygga till ett sovrum bak och en vinterhave fram. Det är oerhört sträna regler för vad vi får lov att göra så vi får väl se vad som blir godkänt. Följ med här så ska vi berätta lite om vad vi gör och hur vi gör det!

Vi bor och arbetar i Köpenhamn med omnejd men denna blogg kommer att skrivas på svenska, hoppas våra danska följare kan leva med det. 
 

Kommentera gärna: