Om oss

Så vem är vi egentligen? 

 

Anna är en multikonstnär. Förutom att fullkomligen älska inredning, att inreda och att leta inredning, har hon ett sällsynt öga för vad som passar in och hur man knyter samman ett hem. Att fotografera, resa, totalrenovera våra egna hem och stå med fingrarna i jorden i vår trädgård är även det saker som gör henne lycklig. 
Lars är självutnämnd kock, fotograf, resenörd och hamburgaraficionado. Han älskar att vara värd för middagar och kan inte tänka sig ett liv utan rödvin. Lars har även han en stor passion för inredning och det vackra och samlar ihop Annas idéer och tankar och kommer med ovärderliga inspel. Tillsammans är vi ett team! 

Vi bor och verkar i Köpenhamn men tar också på oss uppdrag i södra Sverige eller längre bort om vi och ni tycker att det känns rätt!

Massa kärlek, The Norrmans
 

Hört från kund
 

Anna och Lars hjälpte mig med styling av min lägenhet i Malmö och området Dockan. Min önskan var att skapa ett lugnt och harmoniskt hem, och att ta bort den sterila och kalla känslan, som jag kände att min nyproducerade lägenhet hade. 
Efter ett besök om ca 2 timmar hade Anna och Lars målat upp en bild av min drömlägenhet. De tog sig tid att beskriva olika alternativ och lyssnade på mina kommentarer. Jag var involverad i hela processen.
Erfarenheten av att ta in hjälp med styling av min lägenhet är fantastisk. Anna och Lars lyckades med det jag inte lyckats med själv, och för det är jag väldigt tacksam.
Ellinor