Priser

Vad kostar det då att få hjälp att inreda sitt hem eller få det stylat innan försäljning? Nedan finner du några riktlinjer vad gäller priser men kontakta oss gärna då priset kan variera mycket vad gäller de uppdragen vi utför. Vi har också möjlighet att hjälpa till med inköp av gamla vintagemöbler som vi i olika omgångar plockar hem till Köpenhamn. Hör av dig på thenorrmans@gmail.com om detta är intressant. Vi bor och verkar i Köpenhamn men tar också uppdrag i södra Sverige eller ännu längre bort om ni och vi tycker att det fungerar! 
 

Styling av din lägenhet vid försäljning 1100kr
Beställer du lilla stylingpaketet går vi tillsammans igenom rum för rum och tittar på vad som behöver genomföras innan fotografering och visning för att visa upp hemmet på bästa sätt. Du får konkreta råd och genomför sedan arbetet själv.
Du kan också beställa till en projektplan där vi detaljerat skriver ner alla tips vi kommit med och ev rekomenterar de inköp vi pratat om. Priset är då 2500kr.
Vi arbetar med dina möbler och möblerar alltså inte lägenheten. Däremot kommer vi med tips på vad du kan köpa in ev utför vi stylingarbetet för dig (pris 75okr/h, paketpris vid förfrågan)


Fotografering inför försäljning
Vill att en inredningsfotograf ska fotografera din lägenhet och ge dig bilder som är helt annorlunda än de som din mäklare erbjuder dig? Det kan vi absolut ordna och av erfarenhet vet vi att det är värt varenda krona att sticka ut i mängden. 


 
Pris vid förfrågan
Inredning av ditt hem 750kr/h
Vi kommer hem till dig och ger konkreta tips när det gäller möblering, förslag på nya möbler, färgsättning och ljussättning i de rum ni önskar hjälp med. Vi utgår ifrån dina behov och visioner för att skapa ett hem att trivas i.

Vid större inredningsuppdrag lämnar vi gärna en offert.

 
Personal shopper
Behöver du hjälp att genomföra ommöbleringen? Kanske vill du ha smakråd med i affären i val av möbler, matta, tapet, gardin, lampor av någon som sett ditt hem med fräscha och professionella ögon. 

Pris enligt överenskommelse.
 


Milersättning


38kr/mil

Såhär går det till:
 

- Du hör av dig och berättar vad du vill ha hjälp med.
- Vi ber dej göra en moodboard där du sätter ihop bilder på det du tycker är fint så att vi får en uppfattning av hur du vill ha det.
- Vi möts hemma hos dej, lyssnar på dej och ser hur det ser ut på plats
- Utifrån vilken hjälp du vill ha ger vi dej konkreta råd på plats eller så gör vi en projektplan som antingen du eller vi genomför.